Bezoek onze winkels tijdens "de PROlectro techniekdagen" en informeer je over de mogelijke investeringen in en om jouw woning met meer rendement dan een spaarboek of een staatsbon. Onze experts staan voor je klaar met advies over alle duurzame technieken op maat van jouw situatie. Bovendien geniet je uitzonderlijk een exclusieve korting op enkele duurzame technieken.

Programma PROlectro techniekdagen

In onze winkels te Beernem en Ertvelde kan je tijdens de openingsuren en op afspraak altijd terecht voor het beste advies voor elektro en technische installatie. Op de techniekdagen kan je rekenen op meerdere experts in het vakgebied voor een antwoord op al je vragen. Bovendien geniet je uitzonderlijk van exclusieve kortingen op deze technieken als je jouw bezoek laat registreren.

PROlectro heeft alle technieken in huis om je objectief te adviseren. Wij zijn geen platte verkopers maar installateurs van jouw rendement.

Zaterdag 5/10 in Beernem en 12/10 bij Verdegem in Ertvelde

  • Vervanging accumulatoren door Elkatherm A++
  • Zonnepanelen + thuisbatterij
  • Slimme energiesystemen
  • Vervanging van je gasketel
  • Alarminstallaties

Zaterdag 19/10 in Beernem en 26/10 bij Verdegem in Ertvelde

  • Vervanging accumulatoren
  • Warmtepompboiler
  • Waterbehandeling
  • Airconditioning
  • Quooker: kokende kranen

Duurzame technieken in de kijker

Vervang je accumulatoren met Elkatherm A++ radiatoren

PROlectro is de nummer 1 verdeler en installateur in de Benelux van het beste alternatief voor je logge oude accumulatoren. De Elkatherm A++ inertieradiatoren blinken uit in hun thermostatische controle en flexibiliteit in gebruik. Omdat het voordelig nachttarief grotendeels wegvalt kan je er tot 40% mee besparen

  • ACTIE! Gratis plaatsing van de toestellen.

Optimaliseer je zonnepanelen met een thuisbatterij

Zonnepanelen op je dak is door de lage investering tegenwoordig een no-brainer. De terugverdientijd kan sterk afhangen van hoe je met je opgewekte energie aan de slag gaat. Laat je adviseren aan de hand van je opbrengst en je verbruik of je met een thuisbatterij het rendement van je zonnepanelen kan verhogen.

  • ACTIE! 8 werkuren gratis plaatsing op offerte

Controleer je verbruik met slimme energiesystemen

Door gebruik te maken van slimme energiesystemen heb je meer inzicht in je opbrengst en verbruik van specifieke toestellen en kan je de verbruikers in je huishouden afstemmen op jouw eigen energieproductie. De integratie van zo’n systeem is een grote meerwaarde voor wie controle wil hebben over zijn energieconsumptie.

  • ACTIE! 8 werkuren gratis plaatsing op offerte

Vervang je oude gaswandketel met een condensatieketel

Laat je niet bang maken: Verwarmen met gas is zeker nog niet afgeschreven. Het vervangen van een oude gaswandketel door een moderne condensatieketel is een duurzame investering in jouw woning. Condensatieketels hergebruiken warmte uit rookgassen, wat het rendement verhoogt en zo ook de terugverdientijd verkort.

  • ACTIE! 8 werkuren gratis plaatsing op offerte

Plaats een warmtepompboiler voor 70% goedkoper warm water

Vervang je elektrische boiler of optimaliseer je gaswandketel met een warmtepompboiler. Je verwarmt ermee je sanitair water met het warmtepomp principe. Bovendien ontvang je op de installatie, afhankelijk van het volume, tot € 900 premie op. Laat je adviseren of deze investering interessant is in jouw situatie.

  • ACTIE! 8 werkuren gratis plaatsing op offerte

Optimaliseer je regenwaterrecuperatie voor gratis water

Met een regenput en het weer in België heb je heel wat gratis water ter beschikking. Met een degelijk regenwatersysteem kan je het water filteren en bruikbaar maken voor meer dan alleen je toilet. Gebruik zo ook je gefilterd regenwater in je keuken, wasmachine, vaatwasser, bad en douche.

  • ACTIE! 8 werkuren gratis plaatsing op offerte

Beveilig je woning met een efficiënt alarmsysteem

Je veilig voelen en veilig zijn combineer je met een alarmsysteem op maat geïntegreerd in jouw woning. PROlectro implementeert beproefde systemen in oude en nieuwe woningen met het oog op gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Vraag naar de mogelijkheden tijdens de techniekdagen.

  • ACTIE! 8 werkuren gratis plaatsing op offerte

Verbeter het klimaat in jouw woning met airconditioning

Een degelijke airco doet meer dan de lucht koud maken. Het zuivert de lucht van fijne stofdeeltjes, bacteriën en nare geurtjes. Bovendien zijn de moderne toestellen die we installeren nagenoeg geruisloos en energiezuinig in gebruik.

  • ACTIE! 8 werkuren gratis plaatsing op offerte

Meer snelheid en comfort in de keuken met een Quookerkraan

Installeer een Quooker, de kraan die alles kan. Kokendheet, ijskoud en bruisendwater in een handomdraai. Het versnelt niet alleen je werk in de keuken, het bespaart bovendien energie uit. Luxe was nog nooit zo handig. Kom het zelf ervaren in onze winkels.

  • ACTIE! Gratis installatie

Laat je begeleiden bij jouw zoektocht naar een beter rendement

Niet elke techniek is de beste oplossing in elke situatie. Laat je altijd adviseren in functie van jouw situatie. Enkel door rekening te houden met het volledige plaatje kan het beste voorstel geformuleerd worden.

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.