Met een heldere blik op de toekomst van ons breed aanbod en toegewijde dienstverlening kondigen we de sluiting aan van PROlectro Experience Center in Brugge. Deze beslissing is een doordachte stap in een grotere strategie die ons in staat stelt om onze klanten beter van dienst te zijn.

Kiezen is winnen

PROlectro staat voor kwaliteit en service voor elektro en technische installatie door een warme familie van experts. Om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, hebben we besloten PROlectro uit te bouwen met grote winkels zoals in Beernem en Verdegem in Ertvelde die ons volledige aanbod kunnen presenteren en een ruimer gebied bedienen.

Een uitstap waard

Hoewel we ons in Brugge altijd ingezet hebben met onze vertrouwde service leert de ervaring in Brugge, de overname van Elektro Gereels in Jabbeke, de nieuwe winkel in Beernem en de overname van Verdegem in Ertvelde dat klanten graag de verplaatsing maken voor de unieke winkelbeleving en service die we aanbieden in onze grotere winkels.

Daar hebben we de plaats om de duurzaamste technologieën en de nieuwste producten op een inspirerende en informatieve manier te presenteren. Klanten kunnen er rekenen op uitgebreide demonstraties en deskundig advies door onze warme familie van experts, die altijd klaarstaan om te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor het beste rendement van hun investering. 

Service blijft onveranderd

De regio Brugge kan blijven rekenen op de vertrouwde service die we vanuit Beernem leveren. Dat werd vroeger ook altijd zo gedaan. Oude en nieuwe klanten uit de omgeving van Brugge zullen dus even snel en degelijk gediend worden.

We bedanken Filip, die ons de kans en het vertrouwen gaf om ons verhaal te ontplooien in zijn winkel. Energie gaat nooit verloren en de ervaringen die we rijker zijn helpen ons om de keuzes te maken voor de toekomst. Want kiezen is winnen.

Welkom in onze winkels

Bezoek onze winkels in Beernem en Ertvelde voor de beste kwaliteit en service voor jouw elektro en technische installatie.

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.