We zijn trots om aan te kondigen dat PROlectro de GAMEDAY PARTNER is van de iconische ontmoeting Club Brugge - KAA Gent op zondag 22 september. PROlectro vond zijn weg van de spionkop naar de middenstip van het Jan Breydelstadion via de overname van Verdegem in Ertvelde.

Met een hart voor Brugge

Bij alle betrokken zaakvoerders klopt een blauwzwart hart en vele jaren keken ze dezelfde wedstrijden al was het vanuit een ander perspectief. Ook bij het personeel vinden we trouwe supporters van de Brugse voetbalgrootmacht. Maar evengoed van de stadsgenoot, wat steevast voor smakelijke gesprekken zorgt.

Energetische meerwaarde bij Verdegem

Het gevestigde familiebedrijf Verdegem onder leiding van Eddy Verdegem is beter bekend bij Club Brugge als de leverancier van alle televisies in het Belfius Basecamp te Westkapelle. Ook in het stadion vind je her en der televisies geïnstalleerd door hen.

Ook in de toekomst blijven ze beschikbaar als duurzame partner voor kwaliteitsvol elektro, beeld en geluid. Daar voegt PROlectro nu ook technische installatie aan toe.

Bezegelen van een geslaagd huwelijk

Eind maart 2024 namen de jonge zaakvoerders Domingo, Thomas en Jonas van het elektro- en technisch installatiebedrijf PROlectro uit Beernem de zaak Verdegem in Ertvelde over.

Met deze overname breidden de ambitieuze ondernemers onder het credo ‘bluvn goan’ hun unieke winkel- en installatieconcept met deze gevestigde waarde uit in Oost-Vlaanderen. En het succes blijkt uit de vele lovende woorden en groeiende cijfers.

Met deze "wedstrijdbal" bezegelen de zaakvoerders symbolisch dit geslaagde huwelijk.

Gameday Club Brugge - KAA Gent

Als Matchday Partner beleven we deze iconische ontmoeting vanop de eerste rij en krijgt PROlectro de visuele aandacht in de zakelijke communicatie en op de LED-boards in het stadion. 

"Als kind kon ik het zelfs niet dromen dat ik zaakvoerder zou zijn van een bedrijf die op de LED-boards in het stadion van Club Brugge zou staan. Er was toen nog geen sprake van LED-boards." grapt Domingo Expeels, zaakvoerder PROlectro.

Benieuwd hoe Thomas, Domingo, Jonas, Eddy en hun entourage de dag als Gameday Partner ervaren? Volg onze social media om op de hoogte te blijven en lees het verslag volgende week op deze pagina.

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.