De succesvolle opening van onze nieuwe winkel in Beernem was vorig jaar een stevige mijlpaal in de groei van onze onderneming. Hoe intens dit ook was, het is slechts één van de schakels in de ketting van onze energetische ambities. Op de nieuwjaarsreceptie blikten even vooruit hoe we PROlectro in de regio verder willen uitbouwen als huishoudnaam voor elektro met service en technische installatie.‍

Groeien met onze familie van experts

De belangrijkste schakels blijven onze medewerkers. Zij vormen de basis waarop we onze groei wortelen. We vinden het belangrijk dat ze het vaandel van PROlectro hoog willen blijven dragen. Dat verdient een toegewijde aanpak met een duidelijke missie en visie.

We weten waar we naartoe willen en hoe we het willen bereiken.

We zullen regelmatig evalueren hoe we hen nog beter kunnen ondersteunen zodat ze in ons groeiverhaal de belofte aan onze klanten waar kunnen blijven maken zonder het plezier en de persoonlijke aanpak eigen aan PROlectro te verliezen.

Uitbouw van PROlectro Brugge

We hernieuwen dit jaar onze ambitie om onze winkel in Brugge uit te bouwen tot een PROlectro hotspot. We geloven in de locatie en de rol als contactpunt voor alle elektro met service en technische installatie voor de regio Brugge, Sint Michiels, Sint Michiels, Andries, Varsenare en Jabbeke. 

De winkel in Brugge biedt dezelfde expertise en service als de winkel in Beernem.

We gaan zowel inhoudelijk als structureel investeren gevolgd door een activatie van heel wat potentiële klanten in de nabije omgeving. Je hoort er ongetwijfeld binnenkort meer van.

Centralisatie in 't Fort: Het kloppende hart van PROlectro

In de eerste helft van 2024 brengen we de administratieve, logistieke en technische afdelingen van PROlectro onder in 't Fort te Beernem. Dit wordt het huis voor onze administratie, techniekers en leidinggevenden met ruimte voor opslag, planning, herstelling, opleiding en recreatie. 

't Fort wordt het kloppende hart van PROlectro.

Momenteel zijn de verfraaiingswerken en herindeling van de ruimtes volop aan de gang. De tweede loods op de site wordt afgewerkt om te verhuren als business units. Info hierover kan je krijgen bij Domingo en Thomas. We verwachten het Fort operationeel in te zetten in april 2024.

Blijven inzetten op kwaliteit, vertrouwen en beleving

De beste reclame is een tevreden klant. We vinden het dan ook belangrijk om ook in 2024 hierin te investeren. 

Enerzijds door het nodige te doen om prijs kwaliteit een degelijke service te blijven bieden, anderzijds door de processen te optimaliseren die zorgen voor een meer comfortabele opvolging ervan. Zowel voor onze technieken als onze elektro.

We zetten in op een breed gedragen aanpak.

We geloven heel sterk dat onze winkels een plek moeten zijn waar onze klanten zich altijd welkom voelen. Ook op afspraak! We zullen dus geen moeite sparen om onze winkels in de kijker te zetten bij tal van evenementen en om van elk bezoek een memorabele beleving te maken.

Op een vruchtbaar nieuw jaar!

We klonken zaterdag 20 januari met alle collega's op onze ambities om het nieuwe jaar samen aan te pakken. De frietjes met stoverij en het gerstenat gingen vlot binnen en we luisterden met belangstelling naar de vele verhalen en boeiende plannen.

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.